Újbuda Medical Center


A gyermekfejlesztő és terápiás foglalkozások az Újbuda Medical Center épületében zajlanak. Az egészségügyi intézménnyel szorosan együttműködve a legmodernebb eszközök és képzett szakemberek várják az idelátogatókat. A magánklinikának köszönhetően, amennyiben szükséges gyermekgyógyász szakorvosi ellátásra, házon belül van lehetőség.

Magánklinikánk bemutatása

Új helyszínünk az Újbuda Medical Center egy komplex egészségügyi központ, ahol a páciens számára elérhető az emberi test teljes feltérképezése, legyen szó éves rutin ellenőrzésről, általános egészségügyi szűrésekről, megelőzésről, vagy már meglévő panaszok teljeskörű kivizsgálásáról. A diagnózis felállításán túl, helyben megoldást nyújtunk a mozgásszervi panaszok kezelésére fizikoterápiás kezeléseinkkel, valamint járóbetegellátás keretein belül konzultálhat szakorvosainkkal.

Fejlett diagnosztikai eszközökkel, szakértelemmel, vendégközpontú ellátással várjuk a hozzánk betérő pácienseket, legyen szó megelőzésről, vagy betegségkezelésről. Az Újbuda Medical Centerben rövid várakozási idővel, gyors és precíz szolgáltatást nyújtunk a diagnosztikától kezdve a gyógyulás végéig.

Munkatársaink mindenben segítséget nyújtanak, hogy pácienseink elégedetten távozhassanak. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.