Tartásjavító torna

A hanyag tartás, beesett váll, bedőlő boka, gerincferdülés és a különböző tartáshibák már gyerekkorban megjelenhetnek.  A hanyag testtartás az életkor előrehaladtával könnyen okozhat másodlagos deformitásból adódó problémákat (pl. kezeletlen lúdtalp térdfájást is előidézhet a későbbiekben). A FejlesztőHáznak szívügye a mozgás fejlesztése mellett a helyes testtartáshoz szükséges izomzat erősítésében való segítségnyújtás. 

3-10 éves korig várjuk a gyermekeket tartásjavító tornáinkon, ahol emellett játékos eszközökkel javítjuk a mozgáskoordinációt is. A helyes testtartásban résztvevő izmok erősítése által automatikussá tesszük az ideális testtartást. Az eddig megszokott ovis tartásjavító mellett, idén iskoláskorú gyermekek számára is elindítunk egy csoportot.

Szükség esetén az aktív tornát kiegészítve Pfaffenrot féle Szinergetikus Reflex terápiával (manuál terápia) segítjük a helytelen testtartást előidéző, feszes izmok lazítását.

Helyszínünk

11 teremmel, vidám, színes falakkal és rengeteg fejlesztő eszközzel várjuk szeretettel a vizsgálatokra és tornákra érkező gyermekeket! Gyermekfejlesztő központunk az Újbuda Medical Center-en belül kapott helyet, annak aktív, szerves részeként, nyugodt, zöld, de könnyen megközelíthető környezetben, Újbudán.

Jelentkezzen be hozzánk!