Kinesio Tape


A kineziológiás szalag egy elasztikus tapasz, amely hatékony és fájdalommentes kiegészítője lehet a manuális technikáknak és az aktív gyakorlatoknak. A speciális felhelyezésnek köszönhetően hozzájárul az izomzat tonizálásához/lazításához vagy akár az ízületek korrekciójához. A rugalmas tapaszt a manuális terápia után ragasztjuk fel, így az aktív feladatokat már korrigált helyzetű végtagok és normalizált izomtónus mellett végezhetjük. Ezáltal segíti a szalag a helyes testtartás és a megfelelő izomhasználat beépülését az idegrendszerbe.

Alkalmazható ferde nyaktartás, feszes vállövi izomzat, boltozatsüllyedés, befele/kifele rotáló láb/lábfej, és hanyag tartás, scoliosis esetén. A kinesiologiás szalag már néhány hetes kortól felhelyezhető, mivel a tapasz hatóanyagmentesen, 98%-ban pamut.

Helyszínünk

11 teremmel, vidám, színes falakkal és rengeteg fejlesztő eszközzel várjuk szeretettel a vizsgálatokra és tornákra érkező gyermekeket! Gyermekfejlesztő központunk az Újbuda Medical Center-en belül kapott helyet, annak aktív, szerves részeként, nyugodt, zöld, de könnyen megközelíthető környezetben, Újbudán.

Jelentkezzen be hozzánk!