Access Bars kezelések

Mi is az az Access Bars?

Az Access Bars 32 pont a fejeden,úgy, mint pénz, kontroll, kreativitás, szex, test, gyógyítás, éberség, öröm, bánat, kedvesség, hála, öregedés, kapcsolatok teremtése stb. amelyeket ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül és könnyedén elengedheted azokat a gondolatokat, elképzeléseket, hiedelmeket, érzelmeket és megfontolásokat, amelyek visszatartanak attól, hogy olyan életet teremts, amilyet szeretnél.

Milyen befogadni egy Access Bars kezelést?

Az Access Bars olyan érzés lehet, mint megnyomni a törlés gombot a számítógéped túlzsúfolt meghajtóján – csak ezúttal az agyadban teremtesz több teret. Elengedheted az olyan dolgokat, mint a negatív gondolatminták és a végtelen mentális monológ, ami éjjelente ébren tart, és teret teremthetsz annak a nyugalomnak, amit keresel. Az Access Bars fantasztikus módja annak, hogy változást hozzunk létre minden olyan területen, amely gátolja a gyermek kiteljesedését és boldogságát. A kezelések hatására feltárulhatnak és rendeződhetnek a gyermekek életének olyan területei, melyek diszharmóniát teremtenek; ezen túl pedig a kezelések segítik őket abban, hogy kiaknázhassák a bennük rejlő potenciált az iskolában és otthon egyaránt.

Helyszínünk

11 teremmel, vidám, színes falakkal és rengeteg fejlesztő eszközzel várjuk szeretettel a vizsgálatokra és tornákra érkező gyermekeket! Gyermekfejlesztő központunk az Újbuda Medical Center-en belül kapott helyet, annak aktív, szerves részeként, nyugodt, zöld, de könnyen megközelíthető környezetben, Újbudán.

Jelentkezzen be hozzánk!