Fodor Alíz

Óvodapedagógus, TSMT terapeuta

2019-ben az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán szereztem meg óvodapedagógusi diplomámat, angol-magyar specializáción. Már akkor éreztem, hogy a pedagógiai munka iránt igazán elhivatott tudok lenni és gyerekek között érzem, hogy kiteljesedhetek.
Szakdolgozatomban alaposan tanulmányoztam a koraszülöttség hatásait, óvodáskorú gyermekek beszéd- és mozgásfejlődése szempontjából, különös figyelmet fordítva a TSMT terápia jótékony, fejlesztő hatásaira. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy a jövőben elhivatottan szeretném nem csak
óvónőként, hanem TSMT terapeutaként is támogatni a gyermekek harmonikus fejlődését.
Az egyetemi évek után magán- és önkormányzati óvodákban is dolgoztam, ahol nap mint nap tanúja voltam annak, hogy milyen nagy különbségek lehetnek az óvodáskorú gyermekek fejlődésében. Gyakorlati tapasztalataim során felfedeztem, hogy ebben az életkorban a mozgásterápia milyen jelentős mértékben képes javítani az esetleges hiányosságokat és elmaradásokat - mind a mozgás, mind a beszéd területén.
Hivatásomban kiemelten fontosnak tartom a gyermekközpontúságot, a gyermekszeretetet, valamint a türelmet és rugalmasságot. Célom, hogy elkötelezetten támogassam a felnövekvő generációt, segítve őket egy teljesebb és kiegyensúlyozottabb élet felé.

A FejlesztőHázban jelenleg csoportos TSMT terápiát tartok.

Jelentkezzen be hozzánk!