Pszichológiai konzultáció

 

Az Újbudai Fejlesztőházban szeretettel várjuk a szülőket, ha úgy érzik, segítségre van szükségük a gyermeknél jelentkező viselkedési problémák, szorongás, hangulati zavarok, vagy pervazív zavarokhoz (pl. autizmus, ADHD, IKZ) kapcsolódó nevelési nehézségek terén.

A családokkal a közös munka általában négy találkozással kezdődik, az első alkalommal a szülő(ke)t várjuk: egy konzultáció keretében megismerkedünk a gyermek eddigi történetével, jelenlegi körülményeivel, és a nehézséggel, ami miatt hozzánk fordultak. Az ezt követő, általában két alkalom során megismerjük, felmérjük a gyermeket, és egy újabb szülőkonzultáció alkalmával megosztjuk a szülőkkel tapasztalatainkat, és javaslatunkat a folytatásra – további közös munkára, a Fejlesztőházban más szakemberrel történő további munkára vagy vizsgálatra, vagy egy nevelési tanácsadással a folyamat lezárására.

Helyszínünk

11 teremmel, vidám, színes falakkal és rengeteg fejlesztő eszközzel várjuk szeretettel a vizsgálatokra és tornákra érkező gyermekeket! Gyermekfejlesztő központunk az Újbuda Medical Center-en belül kapott helyet, annak aktív, szerves részeként, nyugodt, zöld, de könnyen megközelíthető környezetben, Újbudán.

Jelentkezzen be hozzánk!