Kisné Czirják Zsuzsa

Konduktor-óvodapedagógus, Pfaffenrot manuál terapeuta, Alapozó terápiás fejlesztő, AAK oktató

Konduktor-óvodapedagógus, Pfaffenrot manuál terapeuta, alapozó terápiás fejlesztő, AAK oktató vagyok. Mindezek mellett evésfókuszú tanácsadást is végzek evésproblémmákkal küzdő kisgyermekek és családjai részére 6 éves korig.


Korábban korai fejlesztésben és súlyosan halmozottan sérült fiatalokkal dolgoztam. Szakterületeim a mozgássérült gyermekek és fiatalok, a halmozottan sérült gyerekek és fiatalok, valamint a megkésett mozgásfejlődésű csecsemők. Szoros együttműködésben
dolgozom más AAK oktatókkal, magam is oktatok hallgatókat. Szeretek teamben dolgozni, megismerni más szakterületek szempontjait, s a hozzám forduló családoknak ezáltal komplex segítséget nyújtani.


2013-ban szereztem diplomát az akkori Nemzetközi Pető András Főiskola konduktor- óvodapedagógus szakán. 2015-ben szereztem az ELTE-n Nevesléstudományi bölcsész diplomát kora gyermekkor szakiránnyal.

2015. Alapozó Terápia Tanfolyam -alapozó terápiás fejlesztő
2016. Kinezio Acu Tape Tanfolyam
2016. Szinergetikus Reflexterápia – Pfaffenrot terapeuta
2017. Akkreditált AAK tanfolyam (Bliss Alapítvány)
2017. szeptember: BME Közotatásvezetői szakképzés
2023. Evés fókuszú tanácsadás – Budai Korai Fejlesztő Központ.
2016- 2019. között a Bliss Alapítvány által fenntartott fejlesztő nevelés-oktatást végző iskola
mb. intézményvezetője voltam. Emellett konduktorként, műhely vezetőként, diagnosztikai team tagként tevékenykedtem az Alapítványnál. A diagnosztikában és a tanfolyamokon való oktatásban jelenleg is részt veszek.

A Fejlesztőházban végzek komplex szűréseket, tartok egyéni és csoportos mozgásfejlesztő foglalkozásokat és evésfókuszú tanácsadást is.

Fő célom, hogy a hozzám járó gyermekek a képességeikhez mérten a legjobbat hozzák ki magukból, megfelelő érzelmi és szakmai támogatást kapjanak a részemről, a szülők pedig partnernek érezzék magukat, miközben korrekt tájékoztatást kapnak a gyermeküket érintő problémákkal kapcsolatban.

Jelentkezzen be hozzánk!